( Support TKO? , Klik banner sponser kami di atas ini )

» Site Navigation

 > FAQ

» Online Users: 262

0 members and 262 guests
No Members online
Most users ever online was 640, 08-09-14 at 05:26 AM.

» Log in

User Name Not a member yet?
Register Now!
Password

» Recent Threads

  RatingTitle, Username, & Date Last Post Replies Views
Bahaya Gula Tiruan
redvelvet
13-08-14 05:48 PM
Yesterday 10:11 AM
by redvelvet
2 119
Yesterday 09:58 AM
Yesterday 09:58 AM
by Reychael L
0 10
20-08-14 04:11 PM
22-09-14 05:54 PM
by redvelvet
2 881
21-09-14 10:38 PM
21-09-14 10:38 PM
by mail1987
0 21
21-09-14 10:36 PM
21-09-14 10:36 PM
by mail1987
0 17
19-08-14 09:16 PM
17-09-14 09:36 PM
by haszmir
11 1,151
15-08-14 05:35 PM
17-09-14 02:25 PM
by redvelvet
1 108
08-08-14 03:41 PM
17-09-14 02:23 PM
by redvelvet
1 153
11-07-14 03:26 PM
17-09-14 02:17 PM
by redvelvet
2 279
16-07-14 03:31 PM
17-09-14 02:14 PM
by redvelvet
4 355

Topic: LG TV USER WANTED

Sep 23, 2014 - 9:58 AM - by Reychael L
We are currently conducting a consumerís electronic products study to understand their after-sales service.
We are interested to talk with people who currently own a LG TV and has send their TV for servicing.

Your feedback is valuable to us and would greatly appreciate that you can revert to our Ad.

This survey will last for 20 minutes and we will be providing a Shopping Voucher incentive of RM30 should you complete the survey with us.

For... [Read More]
  0 Replies | 10 Views


Ada tak promosi bagi jam tangan Tag Heuer sekarang?

Sep 15, 2014 - 11:17 PM - by milausu
Ramai suka pakai cantik2 , tangkap gambat dengan fashion baru dan post di facebook, saya juga tak terkecuali, saya suka post gambar kalau dapat beli baju yg lawa. Tapi kali ni, saya nak cuba post tentang jam tangan, nak buat topik jam tangan harian untuk semua. Saya teringin nak beli jam tangan Tag Heuer, entah ada apa2 promosi tak sekarang?
  4 Replies | 151 Views


Syarikat telco manakah yang paling bagus?

Aug 26, 2014 - 10:48 PM - by popoh
Saya pakai telephone pintar dengan pelan internet 1GB, tapi sekejap dah habis data saya, saya nak tengok facebook, youtube macam tu. Entah pelan apa yang paling sesuai dan perantauan juga bagus. Patutkah saya kekalkan plan lama dan tambah nilai menjadi lebih byk quota internet atau nak tukar telco?
  4 Replies | 1,392 Views


Business partner dicarikan untuk menjalankan project ini

Aug 19, 2014 - 10:21 AM - by sc.nelson
Saya tengah menjalankan satu project yang memerlukan 3 business partner.
Konsep business ini senang je, macam www.groupon.my , www.livingsocial.com www.mydeal.com.my. Tetapi projek ini menjalankan offline punye, iaitu MyKard.
Requirements:
1. Umur 20 ke atas
2. Kena ade SSM (company, kalau tiada, tape, kita... [Read More]
  0 Replies | 1,512 Views


Nak cari business partner

Aug 19, 2014 - 9:54 AM - by sc.nelson
Saya tengah menjalankan satu project yang memerlukan 3 business partner.
Konsep business ini senang je, macam www.groupon.my , www.livingsocial.com www.mydeal.com.my. Tetapi projek ini menjalankan offline punye, iaitu MyKard.
Requirements:
1. Umur 20 ke atas
2. Kena ade SSM (company, kalau tiada, tape, kita... [Read More]
  0 Replies | 1,468 Views


» September 2014

S M T W T F S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1234

» Stats

Members: 2,141
Threads: 822
Posts: 12,908
Top Poster: rdwirad (1,457)
Welcome to our newest member, aj.onexox

» News Archive

Tengah mencari business...
19-08-14 09:52 AM
Last post by sc.nelson
19-08-14 09:52 AM
0 Replies 1,461 Views
Tengah mencari business...
19-08-14 09:50 AM
Last post by sc.nelson
19-08-14 09:50 AM
0 Replies 1,494 Views
Business partner...
19-08-14 09:49 AM
Last post by sc.nelson
19-08-14 09:49 AM
0 Replies 837 Views
Cheap kitchen
11-08-14 10:48 AM
Last post by masganteng
11-08-14 10:48 AM
0 Replies 881 Views
Rumah percuma
15-07-14 08:33 PM
by milausu
Last post by gembira
16-07-14 01:27 PM
1 Replies 1,089 Views

» Today's Birthdays

None

» Supporterz

Powered by vBadvanced CMPS v4.2.1