( Support TKO? , Klik banner sponser kami di atas ini )

» Site Navigation

 > FAQ

» Online Users: 140

1 members and 139 guests
Most users ever online was 407, 04-04-13 at 08:46 PM.

» Log in

User Name Not a member yet?
Register Now!
Password

» Recent Threads

  RatingTitle, Username, & Date Last Post Replies Views
09-08-14 10:19 AM
Today 12:55 PM
by supersunsh
8 213
19-08-14 09:16 PM
Today 01:18 AM
by haszmir
4 96
01-08-14 10:32 AM
Today 01:16 AM
by haszmir
17 528
Yesterday 10:48 PM
Yesterday 10:48 PM
by popoh
0 10
20-08-14 04:11 PM
20-08-14 04:17 PM
by redvelvet
1 39
19-08-14 10:26 AM
19-08-14 10:26 AM
by sc.nelson
0 42
19-08-14 10:25 AM
19-08-14 10:25 AM
by sc.nelson
0 43
19-08-14 10:23 AM
19-08-14 10:23 AM
by sc.nelson
0 44
19-08-14 10:21 AM
19-08-14 10:21 AM
by sc.nelson
0 52
19-08-14 10:20 AM
19-08-14 10:20 AM
by sc.nelson
0 46

Syarikat telco manakah yang paling bagus?

Aug 26, 2014 - 10:48 PM - by popoh
Saya pakai telephone pintar dengan pelan internet 1GB, tapi sekejap dah habis data saya, saya nak tengok facebook, youtube macam tu. Entah pelan apa yang paling sesuai dan perantauan juga bagus. Patutkah saya kekalkan plan lama dan tambah nilai menjadi lebih byk quota internet atau nak tukar telco?
  0 Replies | 10 Views


Business partner dicarikan untuk menjalankan project ini

Aug 19, 2014 - 10:21 AM - by sc.nelson
Saya tengah menjalankan satu project yang memerlukan 3 business partner.
Konsep business ini senang je, macam www.groupon.my , www.livingsocial.com www.mydeal.com.my. Tetapi projek ini menjalankan offline punye, iaitu MyKard.
Requirements:
1. Umur 20 ke atas
2. Kena ade SSM (company, kalau tiada, tape, kita... [Read More]
  0 Replies | 52 Views


Nak cari business partner

Aug 19, 2014 - 9:54 AM - by sc.nelson
Saya tengah menjalankan satu project yang memerlukan 3 business partner.
Konsep business ini senang je, macam www.groupon.my , www.livingsocial.com www.mydeal.com.my. Tetapi projek ini menjalankan offline punye, iaitu MyKard.
Requirements:
1. Umur 20 ke atas
2. Kena ade SSM (company, kalau tiada, tape, kita... [Read More]
  0 Replies | 38 Views


Tengah mencari business partner untuk menjalankan project ini

Aug 19, 2014 - 9:52 AM - by sc.nelson
Saya tengah menjalankan satu project yang memerlukan 3 business partner.
Konsep business ini senang je, macam www.groupon.my , www.livingsocial.com www.mydeal.com.my. Tetapi projek ini menjalankan offline punye, iaitu MyKard.
Requirements:
1. Umur 20 ke atas
2. Kena ade SSM (company, kalau tiada, tape, kita... [Read More]
  0 Replies | 43 Views


Tengah mencari business partner untuk menjalankan project ini

Aug 19, 2014 - 9:50 AM - by sc.nelson
Saya tengah menjalankan satu project yang memerlukan 3 business partner.
Konsep business ini senang je, macam www.groupon.my , www.livingsocial.com www.mydeal.com.my. Tetapi projek ini menjalankan offline punye, iaitu MyKard.
Requirements:
1. Umur 20 ke atas
2. Kena ade SSM (company, kalau tiada, tape, kita... [Read More]
  0 Replies | 45 Views


» August 2014

S M T W T F S
2728293031 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 123456

» Stats

Members: 2,133
Threads: 818
Posts: 12,880
Top Poster: rdwirad (1,458)
Welcome to our newest member, isya72

» News Archive

Business partner...
19-08-14 09:49 AM
Last post by sc.nelson
19-08-14 09:49 AM
0 Replies 47 Views
Cheap kitchen
11-08-14 10:48 AM
Last post by masganteng
11-08-14 10:48 AM
0 Replies 93 Views
Rumah percuma
15-07-14 08:33 PM
by milausu
Last post by gembira
16-07-14 01:27 PM
1 Replies 286 Views
Kitchen Design...
14-07-14 03:40 PM
Last post by DwiBodong0
14-07-14 03:40 PM
0 Replies 205 Views
Pernah tengok videoKlip...
14-07-14 11:43 AM
by sabunkk
Last post by susupapa
20-07-14 12:47 PM
6 Replies 436 Views

» Today's Birthdays

None

» Supporterz

Powered by vBadvanced CMPS v4.2.1